Coaching & Chefstöd OnDemand

Har du ett knivigt personalärende, är mitt i ett förändringsarbete eller behöver övertyga en högre chef om en satsning på kompetensutveckling? Då kan det vara bra att bolla dina tankar och idéer med någon som har förståelse för chefsrollen och utmaningar som ingår i den. Ibland är coaching att föredra, ibland handlar det om handgripligt chefsstöd i olika situationer.

Coaching

Här jobbar vi med att uppnå specifika personliga eller professionella mål via feedback, vägledning och hjälp till viktiga insikter. Arbetet är typiskt inriktad på att utveckla individen genom att öka självmedvetenheten, identifiera och övervinna hinder, samt utveckla nya färdigheter och beteenden.

Chefsstöd

Chefsstöd innebär att du får samtala med en erfaren chef eller en jurist – beroende på frågans natur. Vi ger dig konkreta tips och råd och kanske ett annat perspektiv på problemet. Du får ett lyssnande öra, ett professionellt bemötande och ett tryggt forum där dina frågor tas på allvar.

Ditt första samtal med oss är alltid kostnadsfritt. Vill du fortsätta utvecklas med vårt stöd lämnar vi gärna en offert på ett passande stödpaket. Dina samtal med oss är alltid konfidentiella.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Vill ni ha hjälp att ta ert företag till nästa nivå? Kom till oss så hittar vi lösningen som passar just er!